Design eetkamerstoel HAZEL

De prijs varieert afhankelijk van stofkeuze, houtkleur en andere opties.


Omschrijving

Deze stoel is absoluut perfect als stijlvolle en decoratieve aanvulling op zowel moderne als klassieke interieurs. Lekker zittend en praktisch! Daarnaast valt de tijdloze elegante vorm op. Hazel is een lust voor het oog en met alle varianten en kleuren-opties, kan iedereen iets kiezen dat bij hem of haar past, voor elke eetkamer thuis, restaurant of café. De stoel wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij stabiel is en jarenlang plezier geeft aan de gebruikers, zowel in prive-woning als in commerciële ruimtes! Voor de kleur van de stoelpoten kun je kiezen uit verschillende metalen opties. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft metalen frame naar keuze.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 57

B – 58

C – 78

D – 46,5

E – 54

F – 45

G – 31,5

K – …

GEWICHT – 9 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 2 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!