Design eetkamerstoel PENELOPE

De prijs varieert afhankelijk van gekozen stof, houtkleur en andere opties.


Omschrijving

Dit model is uiterst stijlvol en elegant en zal in veel verschillende interieurs tot zijn recht komen. Het kan een geweldige toevoeging zijn voor moderne en designer ruimtes, maar ook in een klassiek interieur. Ook zeer geschikt voor een eetzaal, restaurant of café. De stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en dus zeer duurzaam en stabiel. Hier zal je zeker lang plezier van hebben. De poten van de stoel zijn gemaakt van natuurlijk hout waarbij je kunt kiezen uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horeca- of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft metalen frame en houten poten .
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 50

B – 65

C – 86

D – 48

E – 45

F – 45

G – 38

K – …

GEWICHT – 9 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 2 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!