Design etkamerstoel met armleuning CLAIRE

De prijs varieert afhankelijk van stofkeuze, houtkleur en andere opties.


Omschrijving

Bij de Elena eetkamerstoel met armleuning, zie je direct luxe en gemak. Dit komt door de perfect gevormde rugleuning en de comfortabele zitting. Solide gedraaide poten in de Scandinavische stijl maken de fauteuil een perfecte match voor zowel klassieke als moderne interieurs, thuis maar ook in zakelijke – en horecaruimtes. Voor de stoelpoten kun je kiezen uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch na iedere verbouwing of (her)inrichting!.

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft metalen frame en houten poten.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 67

B – 60

C – 78

D – 48

E – 48

F – 44

G – 30

K – …

GEWICHT – 9 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 2 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!