Duurzame design eetkamerstoel LYLA

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur, stofkeuze en andere opties.


Omschrijving

Deze moderne design stoel met comfortabel kuipmodel is met grote zorg ontworpen. De meubels zijn behalve voor thuis, ook zeer geschikt voor gebruik in restaurant, cafe of kantoor. Door gebruik van extreem elastisch schuim zijn rugleuning en zitting zeer comfortabel. Het frame van de stoel is gemaakt van natuurlijk hout waarbij je kunt kiezen uit een breed palet aan houttinten. Het is ook mogelijk om voor metalen poten te kiezen. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Basis: massief beukenhout, eikenhout of metalen poten.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 63

B – 59

C – 83

D – 48

E – >=55

F – 43

G – 35

K – …

GEWICHT – 9 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare stoelen

Design barkruk AMY
Design eetkamerstoel LILA