Duurzame design eetkamerstoel TRINITY

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur, stofkeuze en andere opties.


Omschrijving

Deze moderne design stoel heeft een fijne, royale zit. Elk detail van deze stoel is met grote zorg ontworpen. Door zijn elegante en moderne design uitstraling past hij in de meeste interieurs, zowel thuis als in restaurant, hotel of kantoor. Door het gebruik van extreem elastisch schuim in de rugleuning en zitting zit de stoel zeer comfortabel. De poten van de stoel zijn gemaakt van natuurlijk hout waarbij je kunt kiezen uit  een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch na iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 62

B – 59

C – 86

D – 46

E – >=54

F – 46

G – 40

K – …

GEWICHT – 10 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare stoelen

Design eetkamerstoel AMY
Design eetkamerstoel EDEN