Duurzame eetkamerstoel LUCIA met armleuningen

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur, stofkeuze en andere opties


Omschrijving

Elk detail van deze stoel is met grote zorg ontworpen. Deze stijlvolle stoel is met zijn elegante en chique uitstraling geschikt voor toepassing thuis of in een horecagelegenheid. Door het gebruik van extreem elastisch schuim zit de stoel zeer comfortabel. De poten, armleuning en handgreep van de stoel zijn gemaakt van natuurlijk hout waarbij je kunt kiezen uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch na iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 51

B – 50

C – 90

D – 47

E – >=46

F – 40

G – 53

K – >46

GEWICHT – 8 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare modellen

Duurzame eetkamerstoel ANNIE
Duurzame barkruk LUCIA
Duurzame eetkamerstoel LUCIA met armleuningen