Duurzame eetkamerstoel MILANI

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort, stofkeuze en andere opties


Omschrijving

Elk detail van deze stoel is met grote zorg ontworpen. Karakteristiek zijn de gecapitonneerde voor- en achterzijde en de sierrol bovenaan de rugleuning. Deze comfortabele stoel laat zich goed combineren met diverse stijlen door zijn elegantie en uitstekende afwerking. Perfect voor eetkamer, restaurant of lounge. Met onze stoelen haal je een meubel van uitzonderlijke kwaliteit in huis! Voor de stoelpoten kun je kiezen uit een breed palet aan houttinten. De stoel wordt volledig gemonteerd afgeleverd. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 47

B – 57

C – 98

D – 50

E – >=47

F – 40

G – 48

K – 47

GEWICHT – 8 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare modellen

Duurzame eetkamerstoel ANNIE
Duurzame eetkamerstoel MYLA