Duurzame design eetkamerstoel PIPER

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur, model- en overige opties.


Omschrijving

Bijzondere comfortabele en veelzijdige stoel. Elk detail van deze moderne design stoel is met grote zorg ontworpen. Door het zitcomfort van deze luxe op maat gemaakte stoel is het een chique toevoeging aan het interieur thuis, in kantoor of horecagelegenheid. Het frame van de stoel is gemaakt van natuurlijk hout waarbij je kunt kiezen uit  een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 58

B – 55

C – 82

D – 48

E – >=58

F – 44

G – 38

K – …

GEWICHT – 9 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare modellen

Duurzame eetkamerstoel EMERY
Duurzame eetkamerstoel EDEN