Klassieke eetkamerstoel Alexa met armleuningen

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur, stofkeuze en andere opties.


Omschrijving

Deze elegante eetkamerstoel combineert gebogen vormen, comfort en luxe en is geïnspireerd op de traditionele Louis XV-stijl. Het weelderige frame is gemaakt van massief beukenhout of eikenhout en is voorzien van een gestoffeerde zitting en rugleuning. Geschikt voor interieurs in zowel moderne als meer klassieke stijl. Maar ook in ruimtes zoals een exclusief kantoor, hotel of receptie staat hij prachtig. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 63

B – 51

C – 98

D – 51

E – >51

F – 42

G – 47

K – …

GEWICHT – 11 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Deze stoel kan ook zonder armleuningen gemaakt worden

Klassieke eetkamerstoel Jane