KLASSIEKE EETKAMERSTOEL CALLIE

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur en stofkeuze.


Omschrijving

Deze opvallende eetkamerstoel combineert elegant gebogen vormen, comfort en luxe en is een sieraad voor iedere ruimte! Dit sierlijke model, met een basis van massief beukenhout of eikenhout, is geïnspireerd op de traditionele Louis XV-stijlen. Door de gestoffeerde zitting en rugleuning is ook het zitcomfort gewaarborgd. Voor het frame van de stoel kun je kiezen uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, hotellounge, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout 
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 51

B – 67

C – 116

D – 49

E – >51

F – 42

G – 67

K – …

GEWICHT – 11 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare stoelen

Klassieke eetkamerstoel Leila
Klassieke eetkamerstoel Tessa