Klassieke eetkamerstoel Jane met armleuningen

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur, en stofkeuze.


Omschrijving

Deze elegante eetkamerstoel combineert gebogen vormen, comfort en luxe en is geïnspireerd op de traditionele Louis XV-stijlen. Het klassieke frame is gemaakt van massief beukenhout of eikenhout en is voorzien van een gestoffeerde zitting. Deze opvallende stoel is een sieraad in het interieur thuis, een (thee)salon of bijvoorbeeld restaurant. Door het gebruik van extreem elastisch schuim zit de stoel zeer comfortabel. Het frame van de stoel is gemaakt van natuurlijk hout waarbij je kunt kiezen uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch na iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout
  • Zitting: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 63

B – 51

C – 98

D – 51

E – >51

F – 42

G – 47

K – …

GEWICHT – 11 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Deze stoel kan ook zonder armleuningen gemaakt worden

Klassieke eetkamerstoel Jane