Lounge design fauteuil ESTHER

De prijs varieert afhankelijk van stofkeuze, kleur van hout en andere opties.


Omschrijving

Deze stoel is een echte sfeermaker en een aanwinst voor eetkamer of bijvoorbeeld restaurant, hotellobby of andere horecagelegenheid. Door de comfortabele en degelijke uitstraling voegt hij zich makkelijk in diverse interieurstijlen. Deze luxe op maat gemaakte stoel is een chique toevoeging aan het huis of horecagelegenheid. De rugleuning en zitting zijn zeer comfortabel door het gebruik van extreem elastisch schuim. Door het gebruik van materialen van topkwaliteit kun je uitgaan van maximale stevigheid en een lange levensduur. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting! 

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft houten poten. Kleur van de poten naar keuze.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.


Afmetingen, cm

A – 59

B – 57

C – 73

D – 44,5

E – 50

F – 50

G – 28,5

K – …

GEWICHT – 11 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare modellen

builder/layout /–>