Lounge design fauteuil PEARL

De prijs varieert afhankelijk van stofkeuze, houtkleur en andere opties.


Omschrijving

Fauteuil Pearl heeft een bijzonder charmant rond model dat in ieder interieur een opvallende en aantrekkelijke verschijning is. Het royaal gevulde decoratieve kuipmodel geeft een luxe uitstraling en zorgt voor zitcomfort. De stoel is behalve voor thuis, ook voor horecagelegenheden een zeer geliefd meubelstuk, denk aan lounge, hotelsuite, tearoom etc. Voor de kleur van de stoelpoten kun je kiezen uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele meubel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft houten poten. Kleur van de poten naar keuze.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.


Afmetingen, cm

A – 79

B – 69

C – 76

D – 47

E – 38

F – 44

G – 29

K – …

GEWICHT – 11 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare modellen