Luxe barkruk CATALINA

De prijs varieert afhankelijk van houtkleur, stofkeuze en andere opties


Omschrijving

Elk detail van deze design barkruk is met grote zorg ontworpen. De kruk is door de vormgeving een luxe ogende aanwinst voor jouw interieur maar is ook heel geschikt om een horecaruimte extra elan te geven. De basis van de kruk is van massief hout, in kleur naar keuze. Door het gebruik van materialen van topkwaliteit zit de kruk zeer comfortabel. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één barkruk te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Optioneel zijn diverse details mogelijk in de afwerking. Bij ons kun je dus een originele barkruk samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis horecagelegenheid. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting! 

  • Basis: massief berken
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.


Afmetingen, cm

A – 51

B – 52

C – D+29

D – naar keuze

E – >51

F – 42

G – 29

K – …

GEWICHT – 12 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze barkruk kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze barkruk voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!