LUXE BARKRUK ROSSA

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur, stofkeuze en andere opties


Omschrijving

Elk detail van deze design barkruk is met grote zorg ontworpen. De kruk biedt door de vormgeving veel comfort en is een aanwinst voor jouw interieur thuis, maar is ook heel geschikt om een horecaruimte extra elan te geven. Bijzonder detail is de gecapitonneerde rugleuning. De basis van de kruk is van massief beuken- of eikenhout. Door het gebruik van extreem elastisch schuim zit de kruk zeer comfortabel. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één barkruk te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele barkruk samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horeca- of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting! 

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 53

B – 55

C – D+34

D – naar keuze

E – >53

F – 44

G – 34

K – …

GEWICHT – 12 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze barkruk kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze barkruk voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Bij deze barkruk past deze eetkamerstoelen

Luxe eetkamerstoel ROSSA