Luxe design stoel AVA

De prijs varieert afhankelijk van stofkeuze, kleur/vorm van metaal en andere opties.


Omschrijving

Elegante stoel met een modern design. De ronde rugleuning van de stoel is gedeeltelijk open wat een lichte en neutrale uitstraling geeft. Deze stoel is van een bescheiden formaat. We raden aan om de afmetingen te controleren! Voor de vorm en kleur van de stoelpoten kun je kiezen uit verschillende beschikbare metalen opties. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horeca of werkruimte of. Dit is de finishing touch voor iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft metalen poten naar keuze.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 54

B – 57

C – 81

D – 47

E – 47

F – 44

G – 34

K – …

GEWICHT – 6 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 2 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Deze stoel kan ook met houten poten gemaakt worden