Luxe design stoel GRACE

De prijs varieert afhankelijk van stofkeuze, metaalkleur en andere opties.


Omschrijving

Dit model is uiterst stijlvol en elegant en zal in zowel moderne interieurs als ook in klassieke interieurs een mooie toevoeging zijn. De opvallende rondingen van de rugleuning maken het tot een smaakvol en comfortabel meubel. Ook inzetbaar in een eetzaal, restaurant of café. De stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en dus zeer duurzaam en stabiel. Voor de vorm en de kleur van de stoelpoten kun je kiezen uit verschillende metalen opties. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft metalen poten naar keuze.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 51,5

B – 61

C – 87

D – 47

E – 51,5

F – 46

G – 40

K – …

GEWICHT – 10 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!