Luxe design stoel IVY

De prijs varieert afhankelijk van stofkeuze, metaalkleur en andere opties.


Omschrijving

Deze stoel met Scandinavisch karakter, heeft een zacht, comfortabel en stabiel model. De goed gevormde rugleuning die doorloopt naar opzij, zorgt voor zitcomfort. De rugleuning is gedeeltelijk open, wat hem origineler en moderner maakt. Voor de vorm van de stoelpoten kun je kiezen uit verschillende metalen opties. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!.

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft metalen poten naar keuze.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 56

B – 59

C – 80

D – 47

E – 52

F – 48

G – 33

K – …

GEWICHT – 11 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 2 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Deze stoel kan ook met houten poten gemaakt worden