Luxe design stoel met armleuning AUDREY

De prijs varieert afhankelijk van stofkeuze, metaalkleur en andere opties.


Omschrijving

Bij de eerste aanblik van de Audrey eetkamerstoel met armleuning, zie je direct luxe en gemak. Dit komt door de perfect gevormde rugleuning en de fijne, comfortabele zitting. De bijzondere vorm van de armleuningen geven deze stoel iets aparts. Keuze uit diverse solide metalen onderstel/poten maken de stoel een perfecte match met zowel klassieke als moderne interieurs, thuis maar ook in zakelijke – en horecaruimtes. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch na iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft metalen poten naar keuze.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 58

B – 60

C – 83

D – 47

E – 52

F – 46

G – 36

K – …

GEWICHT – 10 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!