Luxe design stoel met armleuning MOLLY

De prijs varieert afhankelijk van stofkeuze, metaalkleur en andere opties.


Omschrijving

Elegante moderne design stoel met Scandinavisch tintje. Comfortabele zit door de armleuningen en het gebruik van zeer elastisch schuim in zitting en rugleuning. De stoel is zeer geschikt voor de eetkamer thuis, maar ook in horecagelegenheden, kantoor of hotelruimtes zal deze stoel tot zijn recht komen.  Er is een ruime keuze uit diverse solide metalen poten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch na iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft metalen poten naar keuze.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 57

B – 59

C – 84

D – 49

E – 51

F – 46

G – 35

K – …

GEWICHT – 10 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!