Luxe design stoel met armleuning RILEY

De prijs varieert afhankelijk van stofkeuze, metaalkleur en andere opties.


Omschrijving

Deze stoel is geënt op de Scandinavische stijl. De rugleuning is afgerond, voor een behaaglijke zit en een speelse uitstraling. Dit model is perfect voor moderne interieurs, zowel thuis als in bijvoorbeeld een horecagelegenheid. Voor de vorm en de kleur van de stoelpoten kun je kiezen uit verschillende metalen opties. De stofkeuze is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om twee stoffen te combineren, waardoor de stoel nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een stoel creëren die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft metalen poten naar keuze.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 57

B – 61

C – 75

D – 47

E – 52

F – 48

G – 28

K – …

GEWICHT – 10 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!