Luxe duurzame eetkamerstoel FIONA

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur, stofkeuze en andere opties


Omschrijving

Een geweldige stoel voor liefhebbers van klassiekers. Deze mooie stoel heeft een gecapitonneerde rugleuning in chesterfield-stijl. Hierbij kun je kiezen tussen knopen of kristallen. De rugleuning heeft op de bovenkant een elegante rolvorm voor nog meer charme! Daarnaast is het zitcomfort optimaal door het gebruik van extreem elastisch schuim. Voor de poten kun je kiezen uit een groot palet aan houttinten en ook diverse vormen zoals gebogen Louis XV-type poten. De houten stoelpoten zijn een vast onderdeel van de constructie van de stoel, voordat deze gestoffeerd wordt. Dit betekent maximale stevigheid en een lange levensduur, kortom een meubel van uitzonderlijke kwaliteit! De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 52

B – 66

C – 99

D – 48

E – >48

F – 46

G – 52

K – …

GEWICHT – 9 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare modellen

Luxe eetkamerstoel ELEONORA
Luxe eetkamerstoel ALEXANDRA