Luxe duurzame eetkamerstoel met armleuningen BRIELLA

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur, stofkeuze en andere opties


Omschrijving

Elk detail van deze luxe duurzame eetkamerstoel met armleuningen is met grote zorg ontworpen. Dit is een aanwinst voor eetkamer of bijvoorbeeld restaurant of andere horecagelegenheid. Deze luxe op maat gemaakte stoel is een waardevolle toevoeging aan het huis of horecagelegenheid. De rugleuning en zitting zijn zeer comfortabel door het gebruik van extreem elastisch schuim. De houten stoelpoten zijn een vast onderdeel van de constructie van de stoel, voordat deze gestoffeerd wordt. Dit betekent maximale stevigheid en een lange levensduur. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting! 

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 60

B – 59

C – 85

D – 49

E – >=50

F – 44

G – 36

K – >=60

GEWICHT – 10 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Bij deze stoel passen deze modellen

Luxe barkruk ARIANA
Luxe eetkamerstoel ARIANA