Luxe eetkamerstoel ANGELINA

De prijs varieert afhankelijk van stofkeuze, houtkleur en andere opties.


Omschrijving

Een geweldige stoel voor liefhebbers van klassiekers. Een elegante stoel met gecapitonneerde rugleuning in chesterfield-stijl. Hierbij kun je kiezen tussen knopen of kristallen. De rugleuning heeft licht gebogen vormen, wat nog meer charme geeft. Een stoel die een chique toevoeging is voor de eetkamer thuis maar ook voor kantoor, schoonheidssalon of hotelreceptie. Voor de poten van natuurlijk hout kun je kiezen uit een groot palet aan tinten en ook diverse vormen zoals gebogen LouisXV type poten. Voor deze stoel kunnen extra accessoires gekozen worden, zoals decoratieve siernagels en/of een greepring. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!.

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft rechte poten, chesterfield stiksels met knopen.
  • Basis: berkenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 55

B – 64

C – 98

D – 47

E – 55-53

F – 45

G – 51

K – …

GEWICHT – 9 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!