Luxe eetkamerstoel CATALINA

De prijs varieert afhankelijk van gekozen stof, houtkleur en andere opties.


Omschrijving

De Catalina stoel is absoluut een designicoon. Uniek en tijdloos. Kenmerkend voor de stoel zijn de kleine, fijne armleuningen die met mooie belijning uit de rugleuning ontstaan. Deze stoel is geschikt voor alle soorten interieurs. Perfect voor thuis in de eetkamer, maar ook voor kantoor, restaurant of hotel. De poten van de stoel zijn gemaakt van natuurlijk hout waarbij je kunt kiezen uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Zoals bij de meeste stoelen zijn hier ook siernagels optioneel, aan te geven bij bestellen. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard versie heeft geen siernagels.
  • Basis: berkenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 56

B – 58

C – 85

D – 49

E – 46

F – 42

G – 36

K – …

GEWICHT – 10 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!