Luxe eetkamerstoel CHARLEE

De prijs varieert afhankelijk van gekozen stof, houtkleur en andere opties.


Omschrijving

Charlee is een elegant en uniek model in Chesterfield stijl. De stoel heeft decoratieve “oren” aan de zijkanten van de gecapitonneerde rugleuning. In zowel klassieke als moderne ruimtes geeft deze stoel een fraai beeld, of het nu gaat om een woonkamer of bijvoorbeeld hotelruimte. De standaard uitvoering van de stoel heeft rechte houten poten. De houten stoelpoten zijn een vast onderdeel van de constructie van de stoel, voordat deze gestoffeerd wordt. Dit betekent maximale stevigheid en een lange levensduur. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Basis: berkenhout
  • De standaard uitvoering van de stoel is zonder siernagels en greepring.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 57

B – 73

C – 106

D – 49

E – 55

F – 50

G – 57

K – …

GEWICHT – 12 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 2 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


builder/layout /–>