Luxe eetkamerstoel met armleuning LUCY

De prijs varieert afhankelijk van stofkeuze, houtkleur en andere opties.


Omschrijving

Moderne design stoel met opvallende belijning. Het zitgedeelte vormt een mooi geheel met het robuuste onderstel. Comfortabele zit door de armleuningen en het gebruik van zeer elastisch schuim in zitting en rugleuning. De stoel is zeer geschikt voor de eetkamer thuis, maar ook in horecagelegenheden, kantoor of hotelruimtes zal deze stoel tot zijn recht komen. Het frame van de stoel is gemaakt van natuurlijk hout waarbij je kunt kiezen uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om twee stoffen te combineren, waardoor de stoel nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft een massief houten onderstel.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 58

B – 61

C – 84

D – 48

E – 42

F – 43

G – 36

K – …

GEWICHT – 10 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 2 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!