Luxe fauteuil PRESLEY

De prijs varieert afhankelijk van houtkleur, stofkeuze en andere opties


Omschrijving

Elk detail van deze fauteuil is met grote zorg ontworpen. Deze uiterst comfortabele fauteuil heeft een opvallend gemodelleerde rugleuning waardoor hij extra uitnodigend oogt. Door zijn elegante en chique uitstraling zal hij in de meeste interieurs goed tot zijn recht komen. De rugleuning en zitting zijn zeer comfortabel door het gebruik van extreem elastisch schuim. Deze luxe op maat gemaakte fauteuil is een chique toevoeging aan het huis. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één zitmeubel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele fauteuil samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch na iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Basis: massief beukenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 85

B – 85

C – 115

D – 43

E – >69

F – 50

G – 72

K – …

GEWICHT – 20 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze fauteuil kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare modellen

Luxe fauteuil BROOKE