Luxe lounge fauteuil CAMILA

De prijs varieert afhankelijk van stofkeuze, houtkleur en andere opties.


Omschrijving

Elk detail van deze charmante fauteuil is met grote zorg ontworpen. Deze stoel is een aanwinst voor de woonkamer of bijvoorbeeld overlegruimte in een kantoor. Door zijn elegante en chique uitstraling past hij zeker ook in bijvoorbeeld hotellobby of leeshoek. De rugleuning en zitting zijn zeer comfortabel door het gebruik van extreem elastisch schuim. Deze luxe op maat gemaakte fauteuil is een chique toevoeging aan ieder interieur. Voor de stoelpoten is er keuze uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één zitmeubel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kan je dus een originele fauteuil samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch na iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft houten poten. Kleur van de poten naar keuze.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.


Afmetingen, cm

A – 73

B – 94

C – 83

D – 43

E – 73-53

F – 62

G – 40

K – …

GEWICHT – 18 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 2 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!