Design eetkamerstoel ALAMI

De prijs varieert afhankelijk van houtkeuze en overige gekozen opties


Omschrijving

Elk detail van deze eetkamerstoel is met grote zorg ontworpen. Door de opvallende vormen is deze stoel een prachtig meubel voor eetkamer of bijvoorbeeld restaurant. Door de aparte en bijzondere uitstraling voegt hij zich makkelijk in diverse interieurs. De zitting is zeer comfortabel door het gebruik van extreem elastisch schuim. Deze luxe op maat gemaakte stoel is een aanwinst voor in huis of horecagelegenheid. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting! 

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout.
  • Zitting: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid. nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 61

B – 56

C – 74

D – 46

E – >54

F – 44

G – 28

K – …

GEWICHT – 11 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare modellen

Design eetkamerstoel KAYLA
Design eetkamerstoel AYLA