Design eetkamerstoel AYLA

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur, stofkeuze en andere opties


Omschrijving

Elk detail van deze eetkamerstoel is met grote zorg ontworpen. De stoel vormt een prachtig decor voor eetkamer of bijvoorbeeld restaurant. Door de elegante en natuurlijke uitstraling voegt hij zich makkelijk in iedere ruimte. Deze luxe op maat gemaakte stoel is een bijzondere toevoeging aan het huis of horecagelegenheid. De zitting is zeer comfortabel door het gebruik van elastisch schuim. Het frame van de stoel is gemaakt van massief hout waarbij je kunt kiezen uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid, in diverse prijsklassen waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte.

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout
  • Zitting: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 53

B – 50

C – 72

D – 46

E – >50

F – 41

G – 26

K – …

GEWICHT – 11 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare modellen

Design eetkamerstoel ALAMI
Design eetkamerstoel SAGIE