Design eetkamerstoel SAGIE

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur en andere gekozen opties


Omschrijving

Elk detail van deze eetkamerstoel is met grote zorg ontworpen. Sagie is een comfortabele en elegante stoel met een neutraal model. De stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en dus zeer duurzaam en stabiel. Hier zal je zeker lang plezier van hebben. Het frame van de stoel is gemaakt van natuurlijk hout waarbij je kunt kiezen uit een breed palet aan houttinten. De rugleuning en zitting zijn zeer comfortabel door het gebruik van extreem elastisch schuim. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. De finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 57

B – 58

C -82

D – 46

E – >52

F – 44

G – 36

K – …

GEWICHT – 11 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare modellen

Design eetkamerstoel ALAMI
Design eetkamerstoel AYLA