Design eetkamerstoel CORA

De prijs varieert afhankelijk van gekozen stof, houtkleur en andere opties.


Omschrijving

Cora is een compacte en elegante stoel met een neutraal model, dus overal inzetbaar! Extra aantrekkelijk door de verticale sierstiksels op de voorzijde van de rugleuning. De poten van de stoel zijn gemaakt van natuurlijk hout waarbij je kunt kiezen uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van een verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft metalen frame en houten poten. Kleur van de poten naar keuze.
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 55

B – 65

C – 101

D – 48

E – 49

F – 45

G – 53

K – …

GEWICHT – 9 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 2 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Deze stoel kan ook met metalen poten gemaakt worden

builder/layout /–>