Duurzame design draaistoel BLAKE

De prijs varieert afhankelijk van gekozen stof en andere opties.


Omschrijving

Deze moderne design draaistoel heeft een strakke, licht gebogen belijning Elk detail van deze eetkamerstoel is met grote zorg ontworpen. Deze luxe op maat gemaakte stoel vormt een prachtig decor voor eetkamer, kantoor of bijvoorbeeld restaurant. De rugleuning, armleuningen en zitting zijn zeer comfortabel door het gebruik van extreem elastisch schuim. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horeca- of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting! 

  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 62

B – 59

C – 84

D – 44

E – >=56

F – 46

G – 40

K – …

GEWICHT – 12 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare stoelen

Design eetkamerstoel TRINITY
Design draaistoel ARYA