Duurzame design draaistoel JOSIE

De prijs varieert afhankelijk van gekozen stoffering en andere opties.


Omschrijving

Deze uitgesproken moderne design draaistoel nodigt uit om heerlijk lang te tafelen. Elk detail van deze stoel is met grote zorg ontworpen. Door zijn elegante en moderne design uitstraling past hij in de meeste moderne interieurs. De stoel zit uiterst comfortabel door het gebruik van extreem elastisch schuim onder de stoffering. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch na iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 62

B – 59

C – 85

D – 45

E – >=56

F – 46

G – 40

K – …

GEWICHT – 12 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare stoelen

Design eetkamerstoel ARYA
Design draaistoel ARYA