Luxe duurzame eetkamerstoel met armleuningen ADALYN

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur, stofkeuze en andere opties


Omschrijving

Elk detail van deze luxe duurzame eetkamerstoel met armleuningen is met grote zorg ontworpen. Kenmerkend voor de stoel zijn de fijne armleuningen die uitnodigen tot heerlijk zitten. Deze stoel is door de neutrale stijl geschikt voor alle soorten interieurs. Perfect voor de eetkamer thuis, maar ook kantoor, restaurant of hotel. De stoel zit zeer comfortabel door het gebruik van extreem elastisch schuim in zitting en rugleuning. Met onze stoelen haal je een meubel van uitzonderlijke kwaliteit in huis! Voor de stoelpoten kun je kiezen uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!.

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

LET OP ! Wil jij deze stoel met knoop of zonder, schrijf het in “Aanvullende informatie” veldje.


Afmetingen, cm

A – 59

B – 61

C – 89

D – 48

E – >=50

F – 46

G – 41

K – >=59

GEWICHT – 10 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Vergelijkbare modellen

Luxe eetkamerstoel met armleuningen BRIELLA
Eetkamerstoel met armleuning ELOISE