LUXE DUURZAME FAUTEUIL REMI

De prijs varieert afhankelijk van houtsoort en -kleur, stofkeuze en andere opties


Omschrijving

Elk detail van deze luxe duurzame mooie fauteuil is met grote zorg ontworpen. De meubels vormen een elegante en chique toevoeging voor de woonkamer, maar ook voor de zithoek van een kantoor of hotellobby. De rugleuning en zitting zijn zeer comfortabel door het gebruik van extreem elastisch schuim. Voor het frame van de fauteuil is keuze uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één zitmeubel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele fauteuil samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch na iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • Basis: massief beukenhout of eikenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 77

B – 80

C – 75

D – 38

E – >68

F – 60

G – 37

K – …

GEWICHT – 22 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze fauteuil kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!


Bij deze fauteuil passen deze stoelen

Design eetkamerstoel SAGIE
Design eetkamerstoel AYLA