Luxe eetkamerstoel BASIC

De prijs varieert afhankelijk van gekozen stof, houtkleur en andere opties.


Omschrijving

Zeer elegante en stijlvolle stoel met rechte rug op royale hoogte, en doorlopend over de achterpoten. Door zijn klassieke uitstraling past hij in elk interieur. Op de zitting is extreem elastisch schuim gebruikt, wat het zitcomfort vergroot. Een aanwinst voor je eigen woning of dat van een restaurant, hotel of andere commerciële ruimte! De houten poten zijn een vast onderdeel van de constructie van de stoel, voordat deze gestoffeerd wordt. Dit betekent maximale stevigheid en een lange levensduur. Met onze stoelen haal je dus een meubel van uitzonderlijke kwaliteit in huis! Voor de stoelpoten kun je kiezen uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft rechte poten en gebogen onderkant van zitting
  • Basis: berkenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 46

B – 58/61/65

C – 84/98/107

D – 47

E – 46

F – 44

G – 37/51/60

K -//

GEWICHT – 9-10 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!