Luxe eetkamerstoel CECILIA

De prijs varieert afhankelijk van gekozen stof, houtkleur en andere opties.


Omschrijving

Model Cecilia is een uiterst comfortabele stoel die stijl en elegantie combineert. Het karakteristieke element van de stoel is de gecapitonneerde rugleuning in Chesterfield-stijl. Er kan ook gekozen worden voor een glad gestoffeerde rugleuning. Geschikt voor interieurs in zowel moderne als meer klassieke stijl. Maar ook in ruimtes zoals een exclusief kantoor, schoonheidssalon of receptie staat hij prachtig. De houten stoelpoten zijn een vast onderdeel van de constructie van de stoel, voordat deze gestoffeerd wordt. Dit betekent maximale stevigheid en een lange levensduur. Voor de stoelpoten kun je kiezen uit een breed palet aan houttinten. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting!

  • De standaard versie van de stoel heeft chesterfield stiksels op de rug en siernagels (zilver/goud naar keuze)
  • Basis: berkenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 57

B – 61

C – 98

D – 50

E – 51

F – 44

G – 48

K – …

GEWICHT – 10 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!