Luxe eetkamerstoel ALEXANDRA

De prijs varieert afhankelijk van houtkleur, gekozen stof en andere opties.


Omschrijving

Een geweldige stoel voor liefhebbers van klassiekers. Deze elegante stoel met handmatig gecapitonneerde rugleuning in chesterfield-stijl, heeft decoratieve knopen of kristallen op de voorzijde. De bovenkant van de rugleuning is rolvormig voor extra charme. De houten stoelpoten zijn een vast onderdeel van de constructie van de stoel, voordat deze gestoffeerd wordt. Dit betekent maximale stevigheid en een lange levensduur. Met deze stoel haal je een meubel van uitzonderlijke kwaliteit in huis! Voor de stoelpoten kun je kiezen uit een groot palet aan houttinten, maar ook uit diverse vormen zoals gebogen Louis XV- type poten. Voor deze stoel zijn extra keuze-opties mogelijk voor accessoires, zoals decoratieve siernagels en een greepring. De keuze aan stoffen is zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen op één stoel te combineren, waardoor deze nog meer exclusiviteit krijgt. Bij ons kun je dus een originele stoel samenstellen die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis, horecagelegenheid of werkruimte. Dit is de finishing touch van iedere verbouwing of (her)inrichting! 

  • De standaard uitvoering van de stoel heeft rechte poten, chesterfield stiksels met knopen en een rolvorm op de rugleuning.
  • Basis: berkenhout
  • Zitting en rugleuning: zeer elastisch schuim met een zeer hoge dichtheid, nosagveren op de zitting en stof naar keuze.

Afmetingen, cm

A – 45,5

B – 50

C – 102

D – 47

E – 46

F – 40

G – 55

K – 50

GEWICHT – 8 kg

AFMETINGEN TOLERANTIE +/- 1 CM


offerte aanvragen

Deze stoel kan in talloze verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Je kan zelf bepalen wat je wilt en wat past bij je huis en wij maken deze stoel voor je op maat. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een passende offerte.

Straat en huisnummer, postcode, staad
Note: omdat de items speciaal voor jou gemaakt worden, kunnen ze na ontvangst niet geretourneerd worden. Levertijd 8-12 weken!